kolmapäev, 29. juuli 2009

Heifer hobuste projekti edasine tegevus

Minu väljakutsele blogis:

"Käesolevaga palun kõigil nendel peredel, kes on saanud Heifer projekti kaudu omale hobuse, ning ei ole selle projektiga rahul, anda endast teada siia minu postituse kommentaaridesse. Tooge konkreetselt välja oma rahulolematuse põhjused, ning teiepoolsed pakutavad lahendused projekti tegevuse edaspidiseks jätkamiseks. "

ei laekunud kahjuks ühtegi ettepanekut.

Teada on mulle Virge pere ja ka Ahto pere arvamused projektist. Kahjuks ei ole kumbi pere osalenud koolitustel, kus me tutvustasime projekti põhimõtteid ja läbiviimist. Antud koolitusi oleme korraldnud vähemalt kahel korral, kusjuures esimesel korral, kui projekt ühiselt arutuse all oli, osalesid praegustest peredest Merilin, Arma ja Gerda. Järgmisel korral, juba põhjalikumalt projekti põhimõtteid tutvustaval kokkusaamisel, lisandusid neile Evelyna, Kristi ja Aili.

Viimaseid projekti raames toimunud sündmusi analüüsides leian, et kõigile Heifer projekti raames hobused saanud peredele (ja ka uutele liitujatele) on vajalik uuesti läbi viia projekti põhimõtteid ning läbiviimise korda käsitlev koolitus.

Soovitav on sellel osaleda kõigil peredel, kuid eriti vajalik oleks see nendele, kes antud koolitusel veel kordagi osalenud ei ole (sh Ere, Ahto pere, Virge pere, Liina, Nele ja Boris ning Katrin). Saame siis ühiselt läbi rääkida kõik projekti puudutavad küsimused.

01.augustil 2009.a., kui Viljandimaal kokku saate, siis leppige omavahel kokku teile kõigile sobiv koht, kuupäev ja kellaaeg (arvestades asjaoluga, et koolitus kestab vähemalt 6 tundi) kus ja millal me septembrikuus kokku saame.

Hea oleks, kui projekti põhimõtteid tutvustav kokkusaamine saab toimuma peale 05.septembrit 2009.a., sest see kuupäev on juba paika pandud osade perede hobuste uueks külastuseks. Nähtust saame teha siis juba ülevaate jooksvalt koolituse raames.

Mina valmistan ette vajalikud õppematerjalid ja Teilt ootan ma aktiivset osalemist.











Kena suvepäeva jätku soovides,
Urve Loit
Heifer projektide esindaja Eestis
tel 51 48 705

Kommentaare ei ole: