pühapäev, 12. detsember 2010

PSRP KOOLITUS Reedel, 17. detsember 2010.a. algus kell 15.00 (koht muutunud)

Reedel, 17. detsember 2010.a. algus kell 15.00
HEIFER HOBUSTE PROJEKTI (27-0324-01) PSRP KOOLITUS (aruandekoolitus)
NB! Oluline on vähemalt iga pere esindaja kohalolek.

Pärnumaal, Tori Rahvamaja sinises saalis

Koolituse kestus u. 5 tundi. Koolituse eesmärk on koos projekti perede ja toetajate-huvilistega läbi arutada 2010 aasta tegevus, koolitused ning plaanid projekti edasiseks tegevuseks, eesmärgiga tagada projekti jätkusuutlikkus ja projekti plaanijärgne areng. Käsitlemisele tulevad projekti põhimõtted ning nende täitmine projekti läbiviimisel nii perede kui projekti juhtide poolt. OLULINE ON KÕIKIDE PROJEKTIS OSALEVATE PEREDE (või nende esindajate) OSALUS.
Koolitust viib läbi Eesti Heifer projektide programmijuht Urve Loit

Registreerimine
:
projektijuht Ivi Särg tel. 53481622 või e-mail ivi.sarg@gmail.com hiljemalt neljapäeva, 16.dets lõunaks

Palun teatada ka oma mitteosalemisest koos põhjusega

5 kommentaari:

Katrin ütles ...

Tervist.
Endiselt kasutame tööpäeva! Edu tööandjatele ning töötajatele vaba päeva saamisega.
Loodetavasti on korraldajad kursis ilmaoludega, et alustus on alles kell 15.00 ning arvatav lõpp siis 20.00. Sry kohalikud, öösel lumes pole tore sõita.
Eks koolitusel näeme :)

Urve ütles ...

Oh-jah ... pole talve-lume-tööpäeva ja õhtuse aja pärast küll sõidud tegemata jäänud ;). Ja muide ... siiani on enamuses, kui mitte kõik selle projekti koolitused nädalavahetustel olnud ... kahjuks ka see ei ole paljudele peredele sobiv variant olnud .. nii et ärge tööpäeva õhtu ja lume taha pugege ... ;)

Liina ütles ...

Mina olen juba oma kindlast hilinemisest, kuid peaaegu kindlast kohale tulemisest üritusele, projektijuhile teada andnud. - Tööpäev lõppeb mul 16:30 ja kindlasti ei saa ma varem ära tulla, kuna jällegi on käes ühe meetme lõpu päevad. Olen vaid õnnelik, et nii vähe on vaja sõita...
Eks siis kohtume seal

Urve ütles ...

Ei ole hullu, kui veidi ka hiljaks jääte, peaasi, et projektijuhile teada annate - siis teame oodata. Jätame tähtsamad ja koos arutamist vajavad teemad lõpupoole. Kahjuks jah, hiljem ka alustada ei saa, sest eks me kõik kibeleme koju tagasi ... aga saame ikka hakkama!

Anonüümne ütles ...

Huvitav, jah, et elu jääb tänapäeval seisma, kui nati lund on maas. Kujutage ette, et me elame parasvöötmes, kus talvisel ajal ongi lumi maas. Aga, eks minagi istusin 4 päeva mõisas lumevangis, kuid kui ükskord välja olin ennast kaevanud, siis suured teed on ju ometigi lahti lükatud ;)

Niisiis, teretulemast talvisesse Torisse. Õhtusnäki võib ise kaasa võtta, alati. Kahjuks projekt ei saa võimaldada toitlustamist. Kohvi-teed-küpsiseid vast saab ikka pakkuda.

Ja veel ei ole ma mõningatelt peredelt osalemise/mitte osalemise kohta vastust saanud. Elementaarne viisakus oleks ikka vastata.

Jäägem inimesteks...