kolmapäev, 15. detsember 2010

Rannahooaeg selleks aastaks läbi

Meie rannahooaeg lõppes juba 15.oktoobril, elasime üle kuuma suve,hirmsad parmud, suure ralli Rallikuga ja pardijahi hooaja.
Metsik kaunitar Akustika ei ole enam üksi- seda nii otseses kui kaudses tähenduses, maikuust sai Aksi endale seltsiks Alli ja Vaila. Alli on raudjas, Vaila, ehk koduselt Vai-Vai kollane.Juhtus nii, et Aksi ja Alli mõlemad said Rallikuga õnnelikuks, kuidas see kõik teoks sai, on pikk lugu ja asjaosalisi, toetajaid ja kaasaaitajaid oli palju, siinkohal minu suurim tänu Aili ja Ere perele ja Liinale, kes mulle appi tulid.
Uut aastat ootan põnevusega, loodan, et Aksist saab tubli hobu-ema, väikesega suhtlemist sai ju Vai-Vaiga harjutada ning tädina oli ta tubli. Vai-Vaiga läheb meil hästi, oskame kolmel jalal seista, beebi-päitsed on juba väikseks jäänud.Oktoobris andsin kõigile ussirohtu ka, kuid väiksed kadeduseussid vaevavad Allit, Aksiga salajuttu enam ajada ei saa ning kui mind juures ei ole, siis see kolmevärviline seltskond saab kenasti hakkama.
Pilte mul ikka veel ei ole, kuigi pildistajaid ja muidu uudistajaid on palju olnud.

2 kommentaari:

Urve ütles ...

Tore, Arma, on Sinult ja Sinu hopside tegemistest uudiseid kuulda! Väga hea, et teil seal rannaäärsetel karjamaadel kõik kenasti läheb :)

Anonüümne ütles ...

Vahva tõesti Teist üle hulga aja midagi lugeda. Tublid olete seal...