teisipäev, 30. detsember 2008


Tervitused kõigile...

Olen paari viimaste päevade valget aega püüdnud ära kasutada, et hobude koplit suuremaks teha - olemas-olev on nii paljaks näksitud, samas kui kõrval on veel rohtu ja vana kulu, mis ilusti kasutuse leiaks. (mäletan, et kui Aps sai toodud, siis üllatas see, kui palju sai ta veel lume altki "kätte" [kõhtu] vanast kulust - heinamaast, mis oli oma viis aastat kasutuna seisnud. Muidugi iseasi, mida ta sealt sai, aga ega eestlaste nuumamine ka teab-mis heategu ole. Ongi nüüd neil rohkem liikumist - muidu hakkas tekkima vaikselt see seis, et ei viitsitudki väljas olla - oodati, millal seest heina saab...)

Muidugi veidi murelikuks teeb see, et naabrite sõnul on taas hudid liikvel. Ise ma neid siin näinud pole ja kuulnud ka mitte, kuid "külamehed teadsid rääkida..." Hobused tunduvad küll rahulikud olema. Üritasin neid küll ühel õhtul ööseks sisse meelitada, kui hommikuks olid nad kõik taas väljas - enne mind. (Pole ju mul boksi-süsteemi - rohkem kisub nii vabapidamise moodi. Sügistormid kiskusid suure küüniukse ka eest ära ja pole saanud kedagi appi kaubeldud - üksi suutsin hädavaevu seina najale püsti tirida, et maas läbi ei liguneks)


Sattusin täna vaatama Vahur Kersna saadet "helendavatest inimestest"... Kui keegi ei näinud, siis soovitan soojalt kordust REEDEL (02.01.09.) kl 10.00.


Kõike kaunist ja tulgu just see, mis tulemata jääda ei saa...

2 kommentaari:

Kristi ütles ...

kersna saade oli tõesti huvitav- mõnus jälgida

Gerda ütles ...

Kuna Sa elad üksi ja pead ise kõigega hakkama saama,siis peaks mõtlema talgu korras tegemistele,näiteks võiks ju mõni Heiferi hobupere sulle appi tulla!Vähemasti need kes elavad lähemal.S.t.anna teada kui abi vajad!!!