esmaspäev, 8. detsember 2008

13.detsember 2008, Tartumaal

Veidi toimuvast.

Selle aasta viimaseks kokkusaamiseks Koguneme Pärna tallu Tartumaal laupäeval 13. detsember 2008.a. kus peateemaks on projekti aruande koosolek (PSRP), ning praktilise poole pealt õpetab projekti liige Katrin hobusele korde tegemist ja piitsa kasutamist, hobuse esmast ettevalmistamist näituseks ning räägime ka kõikidest muudest päevakorralistest teemadest.

Kuna meil kõigil on aeg piiratud, siis palun kõigil arvestada kohalejõudmisega hiljemalt kell 10.30. Siis saame teha väikese kohvipausi ning juba alustada vestlust hobuse esmasest ettevalmistamist näituseks ning rääkida ka muudest päevakorralistest teemadest.

PSRP ehk „Projekti isepeegeldumiskoolitusega“ alustame kell 11.00.
Lõuna on planeeritud kell 14.00. Peale seda jätkame päeva praktilise koolituse läbiviimisega vastavalt eelmisel kokkusaamisel arutatule. Päeva püüame lõpetada kella 17-ks.

Küsimus – olen siit-sealt kuulnud-lugenud, et võtate miskit ka näksimiseks kaasa. Kas olete aga ka huvitatud soojast lõunast? Verivorst-kartul-kapsas?

Päeva planeerimisel on väga oluline ette teada osalejad (täiskasvanud-lapsed). Selleks palun andke teada oma osalemisest Ailile nii, et Aili saaks info mulle edastada kolmapäeva 10. detsembri õhtul hiljemalt kella 17.00-ks.

Kohalejõudmise lihtsustamiseks saadan Teie e-mailile sama info ja kaarti.

Peatse kohtumiseni,
Urve
--
E-mail: urve.loit@gmail.com
mobile: +372 51 48 705

Kommentaare ei ole: