kolmapäev, 8. oktoober 2008

Mina kudusin salli..

... pika pika ja laia salli, nii et küsiti juba kas hobustele??! See pani mind mõtlema talvele, kas kõik on kombes?! Heina on, 20 rullist peaks piisama, kui ei piisa siis usun et võimalik on juurde osta. Samuti piisavalt heina lakka tõstetud. Varjualusel on isegi jalased nüüd "ära valatud". Karvakasvamisega tegeleme!


Päevad mööduvad ikka rutiini kujundamisega. Pärast tööd maale, maal hobused riistakuuri juurde, harjamine (vt. pilte) ja see järel trenn.

Pean nüüd kohe ära ütlema selle mis juba ammu südames kripeldanud, andnud pisut aega Andorrale on ta hakanud õige vargsi aga see eest kindlalt näitama välja oma suurt südant ja usaldavat loomust, muidugi on tal omad trikid ja nipid, hirmud ja himud.. aga kellel meist või neist poleks?! Õpib väga kiiresti, käskusi ja keeldusi pisut aeglasemalt aga kõik sugu kratlusi äärmise kiiruga. Isegi kui ehmatab teeb ta endast kõik oleneva, et ta kedagi teist kodepidi ei kahjustaks, hüpates vaid kord nelja jalaga õhku .. maandues sama kohapeale tagasi ja tulles kohe pärast seda taskutest lohutust otsima... ... niisiis Andorra on kapist välja tulnud.


Kommentaare ei ole: