pühapäev, 20. juuli 2008

Servus!


Olen juba paar päeva hoogu võtnud, et kirjutada! Täna on siis lõpuks ka midagi millest kirjutada.
Lõpetasime täna heinategu. Kuna ühtegi traktorit või mõnd muud sellist pole siis tegime asja nagu vanasti.
Kui mäletate kribasin, et hein niideti külamehe poolt ära... eile sai see saadudesse pandud ja täna siis üritasime ära vedada (tean et täna on pühapäev... aga lohutasime end mõttega et tegeleme minu hobiga - see ju päris töö ala ei käi?!)

Esimese sao tegime minu tädi karmi kontrolli ja juhendamise all teised tegin juba ma ise.
Miks ma selle nii kindlalt lisasin... seda seepärast et esimene saad sai kenasti ära veetud aga teised pidime poole väiksemaks tegema, et hobune üldse jõuaks seda tõmmata...
Kõigi äparduste ja igasuguste sarviliste, kes koguaeg minu ja hobuse peakohal lendasid - kiuste saime asjaga lõpuks hakkama (suurem osa heina on laka peale visatud, rääkimata kohale vedamisest)... nüüdseks istun juba teleka ja arvuti ees (oma häbiks pean tunnistama) pokaal veini sees, sinihallitus juustu närides ja teile oma emotsioone edastades.
Kardan et homme ma suren - aga seda näeb siis homme juba ;)


Mis siis lõpetuseks ... lõpetuseks ütlen nii palju ... peab õppima tundma rõõmu lihtsatest asjadest. Täielik nauding on istuda nüüd pärast (tõesti väga) rasket tööd, klaasikese veini (või õluga - kes eelistab mida) juures ja tunda seda piinavalt magusat valu.
P.s reedel sai suur asi ära teha, nimelt Estri kabjad sai ära värgitud - jällegi külamehe abiga, ostsin samuti raspli ja kabjanoa... mõlemad praagiti välja ühe (raspli) kui vajaliku vaid rautamise juures ja teine (kabjanuga) kui made in china tüüpi asja... nüri juba alguses.

4 kommentaari:

Evelyna ütles ...

Tublid olite... Nii vahva on lugeda su tegemistest Estri jt-ga. Tore, et saad ka pilte juurde lisada - see annab nii palju juurde.
Ise üritan juba teist päeva trimmeriga a´la 0,1ha maha saada. Meil siin külas häda meestega, kes töökorras traktorit omaks...
Teine plats on umbes 1,5ha -no seda ma küll maha ei trimmerda... Proovin veel mõnele helistada.
Keegi ei võta vastu - huvitav, kas nad juba teadlikult väldivad???
Küll tahaks olla ses suhtes sõltumatu...

Evelyna ütles ...

P.S. - muide, me saime veel ühe härjapoisi metsast kätte. Nüüd on neid siis kolm (musta), kes taas karjamaal ringi tatsavad.

Liina ütles ...

Nooh, aga Sa anna teada siis mingile tegelasele, kes Sinu arvamustmööda kõige kohusetundlikum tundub, et hädasti oleks tarvis ja meelita mingi summa rahaga.. (raha on see mis pahatihti asja liiuma paneb).
P.s siis on üks elu jälle võidetud (see selle härja kohta)

Liina ütles ...

Muideks, nagu juba arusaada siis olen elus.. lihased niiväga haiget ei teegi.. aga on ju alati ka homnepäev ;)