kolmapäev, 2. juuli 2008

Ilusad suvised õhtud...


Jälle üks päev õhtul. Maal käidud ja kõvasti tööd teha rühitud... enne kui Andorra tuleb tahaks ikka aiad parimasse korda saada. Talveaias peab veel niitmistööd tegema.. nii palju, et ohaka- ja takjatutid saaks ikka maha niidetud, aia alused sai tänasega juba korda, vahest kui selle aasta suvel veel aega siis.. parem mitte plaane teha - aga nagu arusaada võiks palju!
Ka külamehega on räägitud, et ta tuleb mingiaeg ja niidab teisest koplist heina maha.. siis saab saadudesse panna ja hiljem ära vedada.

Täna tegime Estriga juba traavi.. mitte palju küll aga siiski.. kusjuures sadulata on ikkagi kõige parem! Ohjade ees käimist pole ammu tehtud.. aga eks homme võtame selle kah ette... hmm võiks selle siis ka kasulikuga ühendada.. ja mõned puu oksad tuleaseme juurde vedada.

Tänaseks on päev juba möödas. Nüüd saab pisut raamatut lugeda või koolitööd teha ja siis kerida magama.

Üks meeleolukas pilt siia juurde (See on Ester, kes tuleb tempokal sammul oma leivatüki järele)





3 kommentaari:

Liina ütles ...

Ilus õhtu ei pea alati olema rahulik...
Tihtipeale saab tulevast tööst väga mõnusa rahulolu tunde elust :)
See on hea kui on plaane edasiseks.. see näitab vaid, et oled elus!

Evelyna ütles ...

täitsa nõus, et "ilus õhtu ei pea alati rahulik olema". Minagi saan sageli õhtule alles 10 või ka hiljem, kuid hea on teada, et midagi sai ka tehtud...

Liina ütles ...

Tänaseks olen jõudnud oma toimetustega saaremaale.. vaatab vahest homme saab mõne huvitava postituse teha.. koos hulka põnevate piltidega... saaremaal ju lossipäevad.. ja lossipäevade raames on rüütliturniir ;D