teisipäev, 1. september 2009

Heifer projektide põhimõtete koolitus, 04.oktoobril 2009.a.

.
Nii nagu meil siin blogis juulikuu lõpus toimunud arutelude käigus ja ka hilisemaid projekti raames toimunud sündmusi analüüsides on selgunud, on kõigile Heifer projekti 27-0324-01 raames hobused saanud peredele vajalik uuesti läbi viia projekti põhimõtteid ning projekti läbiviimise korda käsitlev koolitus.

Kuna eelnevatel, samasid teemasid puudutavatel kokkusaamistel on siiani osalenud suhteliselt vähesed praegustest projekti peredest ja projekti läbiviimise põhimõtted võivad olla nii mõnelegi perele arusaamatud, siis projekti edasise positiivse arengu tagamiseks on väga vajalik kõikide projektiga seotud isikute osalemine (sh. vähemalt esindaja igast projekti perest ja projektijuht). Oodatud on meie aruteludes osalema EHS'i kui projekti haldaja esindaja Krista Sepp ja loomulikult ka kõik meie senised toetajad ning pered, kes on huvitatud edaspidisest projektiga liitumisest.

Meie kokkusaamine saab toimuma 04.oktoobril 2009.a. Tori Rahvamajas Pärnumaal algusega kell 11.00.

NB! Käesoleva kokkusaamise raames on võimalik kõigil nendel peredel, kes ei ole rahul projektist saadud hobustega ning projekti poolsete nõuetega, Heifer projekti koostöölepingu lõpetamine.

Oma osalemisest palun teatada minu e-mailile urve.loit@gmail.com hiljemalt 01.oktoober 2009.a.

Lugupidamisega,
Urve Loit
Heifer projektide programmijuht,
esindaja Eestis
tel. 51 48 705

3 kommentaari:

Kuukala ütles ...

A mis sai meie 27. septembrist, mis me viimasel koolitusel kõik koos kokku leppisime Urve soovil???
Hämmastunud
Age

Urve ütles ...

Aeg, ruum, võimalused ja mina ise ... kõik on siin elus suhteline.

Liina ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.