kolmapäev, 23. september 2009

Aksil käis hambaarst

Lõpuks ometi on see hammaste värk korras. Eile õhtul helistas doktor Siiboja, et on kolmapäeval Pärnumaal ja et helistab siis uuesti kui on tunni aja kaugusel. Edasi läks päris kiiresti. Võtsin jalutusnööri ja kutsusin Aksi lauta, sidusin posti külge kinni, natuke rääkisime ka maast ja ilmast ning heast käitumisest hambaarsti juures...vahepeal käisin posti toomas, lugesin hobuse seltsis ajalehe läbi ning silmanurgast nägin valget kaubikut õue keeramas..Väike hammaste ülevaatus,rahustav süst ning naksti võetigi ära...nüüd on nad minu käes...kui kokku saame, siis näitan! Ega vist üle 15 minuti ei läinud, toibumine võttis nii umbes kaks tundi aega, suurest solidaarsusest istusin selle aja hobuse juures

8 kommentaari:

Urve ütles ...

Lahe!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne, Arma ja Aksi. Nüüd hammas padja alla, hambahaldja jaoks;)

Liina ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Urve ütles ...

Tere Arma. Sa saad Akustikaga ka päitsega väga-väga hästi hakkama ja valjastega pole sul hetkel kiiret kuskile .... küll iga asi omal ajal. Las nad Sul hetkel olla niisama silmailu jaoks. Parimate tervitustega, Urve

Urve ütles ...

Kurb, Liina, et sa oma soovituse Armal mõne aja pärast vaikselt hakata harjutama valjaid pähe panema, ära kustutasid .... nüüd tundun mina oma päitste jutuga siin taas kiusu taga ajamas olevat :(

Mind tõesti üllatas sinu seekordne soovitus. Ja seda Armale, kes hobuse pidamist ning kõrvalolijate, eriti Sinu, soovitusi väga tõsiselt võtab ...

Julged oma soovitusi avaldada, siis jää julgeks lõpuni, ning vastupidiste arvamuste puhul jääb sulle ju võimalus oma seisukohta selgitada.

Anonüümne ütles ...

jaa, minul oli ka au näha seda Liina soovitust Armale. Ja kohe tekkis ka mõte, et miks valjad Akustikale, kui ta ju rohkem seltsiks Armale mitte mingiks tööloomaks:)
Päitsetega töötas asi küll ja väga hästi. Milleks üldse valjaid vaja?

p.s. 2 nädalat kindlasti ei tohi veel suulisi suhu panna!!!

...ja see kommentaari kustutamine... ei ole ilus tegu!!! eriti veel peale seda, kui keegi on sellele vastanud. Väga imelik jutt tuleb välja;)

Liina ütles ...

Oli minu viga, käitusin järele mõtlematult. Palun väga vabandust kui kedagi sellega haavasin või käitusin sobimatult.
Minu soovitus valjaid vaikselt proovima hakata, mõne ajapärast, tuli impulsiivselt. Kuna Arma ükskord kord mainis, et tahaks hakata oma hobusega ka pisut vedamise tööd tegema ja vahest kui vahendeid ja jaksu jätkub ka vankri ette panna.
Ja puhtalt isikliku arvamuse kohaselt on iga harjutus hea ja enamasti õpetamine ja õppimine lähendab hobust ja tema omanikku kõige enam.
Muidugi ei oleks ma uneski osanud arvata et minu kommentaarist oleks võinud välja lugeda nagu peaks seda kohe tegema ja suiseid värsketele haavadele asetama.
Luban, et seda järgmine kord ei juhtu ja hoian ennast rohkem tagasi.

Kõike head soovides
Liina

Urve ütles ...

Oh, Liina ...

kui Sa juba kirjutad, siis kergekäeline kustutamine enam ei sobi siia, eriti kui Sulle juba vastatud on ... võid nii tekitada mõttetu ja isegi inetu segaduse.

Armal on oma Akustikaga aega tööd teha piisavalt ... kiiret pole tal kuhugi. Ja meie viimase külaskäigu järgi tuleb neil omavaheline koostöö hästi välja, ka päitstega.

Muide - hHead mõtted ning arvamused on kõigilt blogisse alati oodatud ja teretulnud - selleks see ju loodud sai :)