kolmapäev, 7. juuli 2010

Tere taas.

Küll aeg läheb kiiresti, kui on palju teha.
Nüüd viimaks saan arvuti taha, et natuke ka Teid asjaloodega kurssi viia.
Viimati teatasin varssade sünnist meie perre.
Küll nad (varsad) arenevad ja õpivad kiiresti, mõlemad näevad juba üsna hobuse moodi välja.
Rosina tuleb juba ise ligi ja nõuab pai ning leiba, oleme ka alustanud jalgade tõstmist käskluse peale "jalga". Ta on igati tubli ja traks hobuselaps. Rapuntsliga läheb vist veel veidi aega, et ta üldse asja vastu huvi hakkaks tundma, hoiab ikka veel mamma selja taha ja ei taha juurde tulla, kuid see mind pabistama ei aja - Rosina näitas, et iga asi tuleb omal ajal ja üks asi mis mul on.. on aega.

Eelmisel nädalal olid meil siin suured sündmused, nimelt nii Rosina kui ka Rapuntsel said ära kiibistatud ja sellega seoses toimus ka meie talus väike ülevaatus - joonistati varsad üles ning vaadati ka märad üle, teatan uhkusega, et nüüd on mul karjamaal kaks PEATÕURAAMATU mära.
Ülevaatus edenes meil kenasti, mõelmad märad näitasid ennast vaid parimatest külgedest. See on üksnes minu enda süü, et enne paraad pilte ma oma teadmatusest panin Andorrale päitsed pähe. Muidu kogu ülevaatuse aja olid mõlemail valjad kenasti ning tegime kogu komplekti läbi - mõõtmised, käe kõrval kõndimise, ning käekõrval traavi.
Mis siis veel, alustasime varjualuse ülevärvimisega, loodan õige pea siia pilte lisada, plaanid sellega on suured, aga eks näis kuidas need välja kukuvad. Loodame vaid, et ilmad lubavad. Erinevalt paljudest teistest, on meil veel hein tegemisel, hoian pöialt, et need siiski õige pea korda ja talve ootama saavad pandud. Veel on muidugi hulka tööd teha, kuna detsembriks on mõlemad varsad 6 kuud vanad, ning märad mõlemad on juba uuesti paaritatud, siis pean leidma võimaluse varssade eraldi panemiseks. Selleks planeeritud hoone on aga hetkel veel kanade poolt hõivatud, ning vajab suurpuhastust ning bokside ehitust, loodan sellega siiski õigeks ajaks valmis saada.

Ega meil siin suuremat muud polegi.. loodan, et kui suur kiire mööda saab siis hakkan siia rohkem infot kah lisama, elu on nii kirev ja ilus, mis mitte seda Teiega jagada.
(kõik siia posituse juurde lisatud piltide autor on Krista Sepp)

1 kommentaar:

Urve ütles ...

Selliseid uudiseid on imearmas kuulda :)