teisipäev, 27. juuli 2010

Pajataks siis natuke ka meie tegemistest

... ehkki nagu saatuse kiuste iga kord kui ma blogida tahaks juhtub midagi ja ikka elektroonikaga. Läksin tänagi täie teadmisega, et saada oma hopsidest uut pildimaterjali kaameraga koplisse, kuid oh imet fotokas tegi sada vigurit, kuid ei ühtegi pilti ja lõpuks see jultunud aparaat teatas "vahetage patareid!," nii ma peangi piirduma vanema pildimaterjaliga.

Meiega on vahepeal nii mõndagi juhtunud, nii head, kui halba. Kõigepealt meie täkupoiss sai endale juba 18 juunil nime - Villi, küll me kaalusime ilusaid nimesid ja siis veel ilusamaid ning kohe kuidagi ei suutnud otsustada, kuna mu vanem tütreke avaldas arvamust, et me nagunii kutsume teda Villiks, milleks siis panna mõni uhke ja aristokraatlik nimi, kui meil seisab tallis ilus "tasame" Eesti poiss.

Aili pere

1 kommentaar:

Urve ütles ...

Vabandan siitpoolt. Aili on oma jutu siia blogisse kirjutanud juba veidi varem, kuid millegipärast oli see sattunud mustandite kausta. Kuna jutuke oli asjalik ja ehk huvitav ka teistele lugeda, tegin ta avalikuks. Kui sa, Aili leiad, et seda oleks vaja täiendada või see ei kuulu avaldamisele, siis anna teada.