teisipäev, 10. august 2010

Terekest ka üle pika aja..


Pole ammu saand kirjata, tööd palju nagu meil köigil,kuid pole hullu.Meist siis niipalju,et Valgus on juba kasvanud omajagu, teeb vahel oma varsa koerusi ja on niisama jonnakas,kuid kuna tal on komme kogu aeg plehku panna,kui koplist talli läheme,siis nüüd käime me käekõrval.Möni vöib teist arvata,et rikun varsa lapsepölve,kuid minu jaoks on ohutus tähtsam, kuna ta on meil lihtsalt nati isepäine ja emalt soovib ainult oma tisse mida lutsida.Muidu nagu polekski seda emmet eriti vaja.Tal on rohkem selline pöhimöte,et kass kes kõndis omapäi.


Agendaga olen alustanud vaikselt treeninguid,mida Valgusel meeldib kohe kindlasti segada ja ta on peris solvunud,kui ei saa oma tahtmist.Tal on tekkinud kaks nippi ,kuidas emmet söitmise aeg segada,esiteks proovib emmele tagant selga joosta ja kui see ei önnestu siis lihtsalt seisab ette ja kui see ka ei önnestu, siis on lihtsalt solvunud poiss ja jookseb omaette.Nii et trenni saavad löpuks mölemad.


Homme on meil ka selline päev,kus proovime Agenda ja Valguse transportida täku Hopaki juurde,kuid eks näis ,kuidas see meil önnestub.Eks ma püüan teada anda ka teile,kuidas meil läks.

Edu ja head kuumatalumist ka teile köigile.

2 kommentaari:

Liina ütles ...

Te olete tublid, proovin enda oma(dega) kaa rea peale saada, aga kuna neid on rohkem kui üks siis läheb raskeks, Rosinat ma ikka üritan Andorra külge siduda ja käe kõrval õpetada, aga Rapuntsel ei anna ligigi.. oh..koguaeg mingi trall ja tagaajamine kui neid välja võtta..
Aga heakene küll, kena on kuulda Agendast ja Valgusest, Teil on alati positiivsed ja edasipüüdlikud uudised, proovin mõne ajapärast midagi taolist kirjutada.. seniks palju edu ja loodetava peatse kohtumiseni

Gerda ütles ...

Tore on lugeda Teist....ja Valgus on tõeliselt kena hobuselaps...Ja üleüldse olete te Agendaga täiuslik tiim.....p