teisipäev, 13. oktoober 2009

Nagu Age ja Ahto juures sai kokku leppida pidime kokku saama 17.10 Kaismal.
Olen siin vestelnud osade perede esindajatega ja tundub, et läheb väga tihedaks.
Praeguse seisuga kutsuksin Teid Kaismale novembrikuu teisel (so 7-8.11) või kolmandal(so 14-15.11) nädalavahetusel.Hetkel ei oska täpselt öelda mida põnevat me teha saame, kuid on soovi olnud täpsemat infot igasugu toetuste kohta (nt. taimetoodangu inspektsiooni tuleb juba paberid sisse viia märtsis), siis usun et ei ole sugugi vara mõtlemisaineks.........
Selle talguvariandi üle tuleb veel mõelda, sest antud hetkel on jube sopane ja märg, kuid ehk me ikka midagi välja mõtleme.
Pakkuge välja milline päev neist neljast Teile sobib, eks siis kuulutame ka välja kindla kuupäeva, püüdes arvestada kõigiga.
Meil Aktivaga läheb vanat viis, ikka toredad ja sõbralikud. Püüame ka natuke koos toimetada,kuid ootame juba pikkisilmi aega mil hakkab maa kahutama ja külmetama, siis läheb lõbusamaks.

Vihmast sügist kõigile ja andke endast märku:) Aili

3 kommentaari:

Kuukala ütles ...

Meie perele sobiksid antud nädalavahedest pühapäevad, siis me saame mõlemad Ahtoga tulla. Laupäevadel neil nädalavahedel tuleksin mina üksi koos lapse või lastega.
Päikest ja värsket lund kah krae vahele ;)

Evelyna ütles ...

:) minule isiklikult paistab laupäevad sobivat koolitusteks/külastusteks paremini... Seekord on mõlemad nädalavahetused vabad.

Arma ütles ...

Mulle sobiks 13 või 14 november