esmaspäev, 5. oktoober 2009

Heifer projektide põhimõtete koolitus, 04 oktoobril 2009.a.

...
Eile saime kokku Pärnumaal Tori Rahvamajas, et projektis osalejatele ning kõigile teistele huvilistele anda ülevaade Heifer projektide läbiviimise põhimõtetest. Rõõmu teeb see, et esindatud olid kõik praegused pered ning ka need pered, kes projektiga edaspidi liituda soovivad. Tore on see, et meie kokkusaamistel võib väga tihti ka kogemustega hobusekasvatajaid kohata - nii oli see ka seekord.

Kuigi päev venis suhteliselt pikale, on asi selge, et projekt jätkab oma tegevust esialgse plaani ja eesmärkide kohaselt. Kõigile meie projekti toetajatele ja pöidlahoidjatele tahan ma siinkohal öelda, et meie paat liigub ilusasti pärivoolu edasi.

Kuna Heifer on heategevuslik projekt ja rahalised vahendid loomade, esmaste vahendite (sh. hobuste hooldamiseks ja õpetamiseks) ning koolituste jaoks on tulnud lihtinimeste annetustest, siis päeva käigus viisime läbi ka meie enda aktsiooni heategevusliku annetuse kogumiseks. Kogutud summa otsustasid kokkusaamisel osalejad edasi anda Lõuna-Eesti veiste projektile kõrvamärkide ostmiseks. Edastan annetuse reedel 09. oktoober ja annan teile kõigile toimust täpsema ülevaate siinsamas blogis.

Samuti soovitan siit blogist jälgida infot projekti edaspidistest koolitustest ja muudest tegemistest - osalema olete oodatud kõik, nii projekti praegused, kui ka uued pered. Väga hea meel on meie seltsis näha ka teisi huvilisi - nii algajaid, kui juba kogemustega hobusekasvatajaid.

Tänan kõiki osalejaid!
Urve
PS! ... ja mulle võib ikka helistada telefonil 51 48 705.
Lubasin edastada teile ka lingi sellest videost, mida vaatasine kokkusaamise alguses. Video on kahes osas ja leiate selle siit: http://www.youtube.com/watch?v=8uYne5ezkfw ja http://www.youtube.com/watch?v=heMgid4rkzU&NR=1

Kommentaare ei ole: