esmaspäev, 10. august 2009

Armas,et kellelegi blogi korda läheb!

Olgugi,et blogi pidamine on hobuprojektis vahepeal küsimärgi all, on tore tõdeda,et osad projektis osalejad vaevuvad siiski kirjutama! Ilmselt mõtlevad need kirjutajad ka teistele, peale iseenda! Ilmselgelt on seda blogi kellelegi vaja. Näiteks neile, kes seda loevad ja tahavad õppida algajate hobusekasvatajate (nii on blogi alapealkiri!) vigadest ja kordaminekutest! Ilmselgelt on palju neid, kes püüavad internetist leida juhtnööre, julgustust ja tuge hobuse soetamisel, kasvatamisel, õpetamisel jne. Ja mis võiks olla parem ja reaalsem kui algaja hobusekasvataja internetipäevik!!!

Vahel on õigem vaadata endasse, kui et püüda maailma muuta. Ja kui maailm tundub halb ja õel, siis võiksite mõelda:mida ma olen teinud sellist, et maailm peaks just minu vastu kenam olema.

Hobune pole lihtsalt loom,ta on natuke enamat! Ta tajub Teie tujusid, ta tunneb kaasa, ta vihastab, ta andestab, ta püüab mõista... Ka hobusel on mõnel päeval paha tuju, peavalu ja tema arust on maailm paha ja halb... Ta loodab, et keegi seda mõistaks... Enne kui saate hobuseomanikeks, või kui juba olete, siis mõelge, kas suudate hoolida ja mõista kedagi teist peale iseenda!? Vastusest võite järeldada,kas ikka sobite hobuse omanikuks.

Minu lugupidamine inimestele, kes on võtnud Heiferprojektiga liitudes südameasjaks ka teistele tee sillutamise! (antud juhul blogisse kirjutamine!). On neid, kes oskavad seda hinnata ja olgugi, et öeldakse, et ükski heategu ei jää karistamata, on ka võimalus, et ükski heategu ei jää vastutasuta!!!

3 kommentaari:

Evelyna ütles ...

AITÄH...

Liina ütles ...

Näete, me oleme jõudunud veelkord üle uudistekünnise

http://www.horsemarket.ee/index/index.php?page=articles&aID=1139&lang=est

Lugege hoolega ja tehke omad järeldused.

Kristi ütles ...

Lugesin horsemarket.ee-s Heiferi kohta .. ja ma leian, et nii kurb, kui see ka poleks on see täiesti tõsi! :)