pühapäev, 1. veebruar 2009

Nädal 5


Täna oli ilus päev (nagu ka eile). Oli küll külm, kuid päike paistis ja see tõi rõõmu südamesse, nii inimesele kui loomale. Lasime hobused suurde aeda jalgu sirutama ja ise alustasime korrastustöid. On plaan teha talveaeda suuremaks.

Mis veel, aa.. Andorral hakkas nüüd hammastevahetus pihta :). Oli täna teine päris õnnetu. Eest hammas loksus ja midagi teha ei saa, näris oksi ja ampsas lund peale. Loodan, et täna öösel on juba hambahaldjal asja tema juurde.. proovisin teha ka loksuvast hambast pilti, aga see ei õnnestunud, kuna kõik kolm pilti sellest olid kummalisel kombel ülevalgustatud (digiaparaadiga pole see küll võimalik, aga nii oli!)

Nädal on möödunud nagu iga teine, näeme hobustega üksteist vaid pimedas. Aga ma olen õnnelik ka selle pisku eest. Pärast rasket tööpäeva hobuste juures käija ja neid pisut patsutada ja rääkida nendega, see annab ikka tõsise energialaksu ja rahu südamesse.
Varsti on aeg teha mõlemale täielik vaksineerimise ja ussikuur. Nüüd on vaja vaid aeg planeerida, mis sobiks nii minule kui mu veterinaararstile.
Siis hakkab sõda pihta - Andorra tunneb juba ju selle tädi koos süstlatega ära ja pisut pelgab teda. Tahaks uskuda, et see on mööduv nähtus.
Loodan, et lund sajab veel juurde, täna vaatasin juba ümpris optimistliku näoga ree poole, aga päris alla seda võtma ei hakanud.. kannatab veel pisut.

Kommentaare ei ole: