kolmapäev, 27. oktoober 2010

No lõpuks ometi..............


No lõpuks ometi hakkame ka sinna maani jõudma,et võime avalikustada mõne pildi mitte mööbeldavast kutist vaid meie saavutustest.He-hee, kindlasti leidub mõni kes arvab et kutt võks ammu neid rohelisi iluasjakesi kanda, kuid uskuge mind nii minu kui kuti elu oli mulle armas ja me ootasime hetke kui me mõlemad selleks suureks sündmuseks valmis olime. Ja täna,vabandust eile oli see päev,kui see väike vigurvänt oma nospli päitsetesse libistas täpselt nii nagu mõni hea inimene oli õpetanud- oota, las ta õpib sind usaldama ja usalda ise ennast ka.
Tänud Liina:)
Muidugi peale selle käis meil ka kuri komisjon;), kes hindas me hobsi nagu koolipoisi ära. Üldiselt tuleb välja,et Aktiva on tugevate jalgade, ilusa traaviga kompaktne hobune, nii et meile ta meeldib ja vähemalt mulle tundus,et meeldis komisjonile ka kui ta vaid ei oleks seda jubedat mõõdupuud kartnud...............:)

1 kommentaar:

Urve ütles ...

Hästi armas. Nii kena on teie pere toredatest saavutustest ja käekäigust lugeda. Täkupoiss ja Aktiva on imekenad. Õnnitlused samuti heade hinnete ja hinnagu puhul ning loomulikult on väga tore et teil päitste ning usalduse harjutamine ilusasti edeneb. Ikka teie käekäiku jälgides ... :)