laupäev, 2. oktoober 2010

Jälle Oktoober

Tere ka Teile!
Nagu Merlingi olen plaaninud väga kaua kirjutamist siia, kuid alati on tulnud midagi ette. Nüüd siis võtsin tõsisemalt kätte asja, ei lasknud ennast sellelgi asjaolul kõrvale juhtida, et digiaparaadi arvutijuhe on kadunud, tegin pilte igaksjuhks (kui digifotika juhe ise omakohapeale tagasi ei tule) ka mobiiliga. (kui ma kunagi fotoka juhtme üles leian siis kindlasti panen neid pilte ja video klippe üles siia - sain ühe väga hea videoklipi, kus Raputsel ja Rosina kõigepealt galopeerivad ja hiljem traavivad).

Nii aga nüüd asja juurde... viimati vist kirjutasin siis, kui täkk komandeeringust koju tuli.

Pärast seda eriti midagi maadväristavat polegi toimunud.
Hmm.. hakkame siis otsast pihta, kõige tähtsam sündmus oli vist see, kui Katrin käis meil hobuseid värkimas - kõigi hobuste kabjad (va Rapuntsel) sai ülevaadatud ja pisut kõpitsetud. Isegi Rosina käitus nagu tõeline hobuprofesionaal lasi ennast harjata ja siis lubas endal kõik jalad üks-haaval ülesse tõsta.

Hmm siis oli meil päris hirmus asi, nimelt härra Rallikul olid vahepeal silmad väga haiged nii, et mul oli lausa mure, et ta pimedaks võib jääda - kuid nüüdseks on seegi probleem seljatatud ning poiss tunneb ennast suurepäraselt ja näeb väga hästi.

Mis siis veel, nagu Gerdagi oleme meiegi pisut teinud päitsete koolitust Rosinale ja püüame alustada ka Rapuntsilga sama. Usun et oleme edenenud päris hästi.
Tegelt meil läheb hästi... valmistume hoolega talveks..
Oktoobris tuleb mul puhkus, siis loodan saada ka varssade talvekorteri täiesti valmis ning siis saab alustada seda võõrutamise asja.

(lisan siia täna tehtud pilte, lihtsalt et jutust üksi igav ei hakka, või veelparem... ärge juttu lugegegi vaadake pilte :D:D)



p.s vaatasin praegu et Artagil ja Rosinal on samasugused päitsed ... punane on popp Heifer beebide seas?!

Kommentaare ei ole: