neljapäev, 18. märts 2010

Räägime kaasa vaesuse ja sotsiaalse tõrjutuse teemadel...

2010 aasta on suunatud tähelepanu pööramiseks vaesuse ja sotsiaalse tõrjutuse teemadele.

Heifer Estonia MTÜ, kui vaesuse ja sotsiaalse tõrjutuse vastu võitlemise Eesti võrgustiku, EAPN Eesti asutajaliige, koos oma koostööpartneritena kutsuvad kõiki eestimaalasi kirjutama ja jagama oma muresid, mõtteid, nõuandeid ja häid ideid, kuidas praeguse majanduslanguse tingimustes paremini toime tulla.

Et teada saada, milline on tegelik vaesuse nägu Eestis, millised on meie peamised valupunktid ja mida saaks olemasolevate vahenditega teisti teha, muuta ja parandada, siis kõigi teie kirju ootame aadressil: Unicef, Auna 6, 10137 Tallinn, või e-meilile kirjuta@unicef.ee märtsikuu (ja ka aprillikuu jooksul).

Meie üleskutse aga järgmine:

Hea inimene, kes Sa oled noor või vana; mees või naine, poiss või tüdruk; ei ole tähtis mis rahvusest Sa oled - iga inimene on väärtuslik, iga elu on hinnaline, koos tegutsedes loome parema homse meile kõigile!

Kirjuta meile, kui Sa koged vaesust või sotsiaalset tõrjumist, jaga meiega oma muret!
Kirjuta meile, mida peaks Sinu arvates muutma või teisiti tegema, et olukorda parandada.
Kirjuta meile, kui Sul on hea idee või oma probleemile nutikas lahendus, sest sellega aitad Sa ka teisi, kes on Sinuga sarnases olukorras.
Kirjuta meile! Kirjuta maalt, kirjuta linnast, sõjaväest või haiglast, koolist või ülikoolist, hooldekodust või metsatalust!
Ära jää kõrvale, kirjuta! Sul on õigus olla kuulda võetud ja ära kuulatud!

Üksteisest hoolides ja kokku hoides kõlab meie hääl kaugemale!


EAPN Eesti koostöövõrgustiku nimel:
Urve Loit, MTÜ Heifer Estonia, http://www.heifer.ee/
Kärt Mere, Nõmme Lastekaitse Liit, http://www.nommelkl.ee/
http://www.eapn.ee/

Kommentaare ei ole: