pühapäev, 1. november 2009

Kui hobune hammustab ....


Hammustamine on mingil hetkel paljude hobuste probleem.
Hobused hammustavad kahel põhjusel – nad kas kardavad sind ja hammustavad enda kaitseks või nad püüavad domineerida sinu üle. Enamus inimeste reaktsioon, nähes oma hobust hammustamas, on ühesugune – nad annavad hobusele laksu vastu nina.

Inimese poolt hobuse löömine on kindlasti agressiivne ja hobuse vastu ebaõiglane. Hobust ei saa läbi karmi käe ja karistamisega ennast austama panna. Loe edasi ...

Loe lisaks veel ka seda artiklit: http://www.hobune.ee/articles/hammustav-hobune
....

3 kommentaari:

Gerda ütles ...

Tahtsin öelda,et nõustun vägagi selle artikliga.Ka meil on Taigaga hammustamise etapp läbitud.Viga oli algul minus,kuna viisin koguaeg maiust,kui enam ei viinud,sain hammustada.Meie võimuvõitlus kestis kuu aega ja võitsin mina.Ma lihtsalt näpistasin teda iga kord vastu kui tahtis hammustada või hammustas.Ja nüüd enam ei oska ma arvatagi,et Taiga hammustada oskab!

Gerda ütles ...

Hobuse löömine pole lahendus!

Martin ütles ...

Rõõm näha, et meie artiklid teile kasulikuks osutuvad :)
Soovin Teile edu noorte hobuste teemaliste sissekannete algatusega. Hobune.ee pakub Teile selles osas igakülgset koostööd. Hetkel on meie andmebaasis 150 artiklit ning iga päev lisandub vähemalt üks uus. Kindlasti on võimalik meie artiklid Teile vajalike teemadega haakuma panna.

Martin
http://www.hobune.ee