neljapäev, 19. november 2009

Hobusekasvatajate külastused aastal 2010

...
Kuni eilseni oli kõigil võimalus välja pakkuda ideid ja häid mõtteid nende Eesti hobusekasvatate osas, keda projekti raames järgmisel aastal võiks külastada. Kokku laekus 14 ettepanekut.

Nüüd palume kõigi projektiperede abi populaarsemate hobusekasvatajate väljaselgitamiseks, kellega kokkuleppeid ja läbirääkimisi pidama hakata. Selleks palume valida küsitluse nimekirjas toodud hobusekasvatajate seast välja 5 peret, keda te kindlasti külastada sooviksite.

Küsitluse jätame avatuks kuni 13.detsembrini ja kokkuvõtte sellest teeme PSRP koolitusel.

3 kommentaari:

Katrin ütles ...

Kahjutunne...

Hobusekasvatuse külastuse küsitlusega tekkis mul veidikene nukker meel. Kõigil oli võimalus avaldada oma arvamust, mida järgmisel aastal teha. Enda ajusid liigutasid paar inimest 12-st. Tänud neile.

Projektipered, teil on võimalus projekti tegevusele sõna sekka öelda. Teie aktiivsus määrab, mis projektist saab. Kui te ei võta tegevustest osa, siis ei tasu hiljem nurisema hakata, et miks kõik ei laabu hästi!

Ma vabandan enda pahameelt, ehk olen ülekohtune, sest ei tea Teie arvamust asjast.

Toredat edasiste valikute tegemist.

Mina jään mõttele: kõik tuleb ringiga tagasi, ei ole head ilma halvata.

Katrin

Urve ütles ...

Mul on tegelikult päris hea meel, et mõnigi peredest oma arvamust avaldasid. Tänud Gerdale, Agele ja Evelynale kaasamõtlemise eest!

Eks teised peavad siis tõesti projekti tegevusega tõesti rahul olema ... :)

Aga meie oleme ikka positiivsed edasi, kuigi väljas on märg ja porine ning päikesepaistetu ja ootame jätkuvalt kõigi teie aktiivsemat osalemist külastuste osas valiku tegemisel.

Gerda ütles ...

Nõustun eneselegi üllatuseks Katriniga ja jagan tema arvamust,et meie aktiivsus määrab projekti saatuse.Meie projektijuhid ei saa anda enda maksimumi,kui teie selle ära nullite!!!Tehke hästi või halvasti,öelge ilusti või`halvasti,aga ärge olge passiivsed,muidu võib jäädagi mulje,et oli vaja vaid projekti hobuseid!?