teisipäev, 15. juuni 2010

Midagi ehk sootuks teistmoodi... või siiski mitte?

"Mängisin" mis ma mängisin siin tehnikaga :), kuid mingi kujutise ühest mu lemmikuks kujunenud raamatust ma Teieni siiski tuua sain.
Miks just see - aga milline usaldus... Esmahooga ütleme: "Oh, kui nunnu!" Ja seda ta ju on ka :). Kuid kui tuletaks meelde kooli-tunde... Koerlased=kiskjad ; hobune=saak... Ja ometi...!?
Ja taas see usaldus... Teadmine, et sinuga on hea ja huvitav olla.
Toon vaid ühe näite sellest raamatust... Ah soo... Millisest? :D - "Ühenduses hobusega" (autor Margrit Coates)
  • "Mõistet "ühendus" kasutatakse hobumaailmas tihti, kui räägitakse sellest, kuidas inimene ühe või teise hobusega läbi saab või kontakti saavutab....(ent) Ühendus võib tekkida olenemata sellest, kas ratsutame, hoolitseme hobuse eest või puutume temaga vaid põgusalt kokku... Hobused otsivad meiega ühenduse loomiseks meis siirust ja ehedust. Ehedust võib tõlgendada kui energeetilist kohalolu, kus käitumine ja emotsioon onühesed ja kokku sulandunud." (see pole see olukord, kus me vaid ja-jah millegi peale kohmame, andmata enesele aru millest käib jutt või mida me tegelikult teeme... :D)
  • "Hobune on tagasihoidlik ning ootab, kuni sellest sotti saame, ükskõik kui kaua meil ka aega ei läheks."....( sest olles sotsiaalsed loomad, nad soovivad meiega suhelda [lisaks nende oma liigikaaslased ka muidugi :)])
Soovitan "soojalt" võtta see raamat enesele ... sirvimiseks. Ja kes teab, mis me sealt avastada võime. :D

Kommentaare ei ole: