pühapäev, 23. mai 2010

Tere kõigile "Koduhobu" projekti peredele ja kaasaelajatele!

Hiiuma Heifer 2007 kutsub Teid kõiki Hiiumaale III Eesti Heifer Perede Päevadele 25.-27. juuni 2010, mis toimub Soera Talumuuseumi territooriumil. Aeg on nii kaugel, et tuleks ära hakata broneerima laevapileteid edasi-tagasi suunal. Hiidlased hoiatavad: kuna tegemist on Jaanipäeva ajaga, siis võib raskusi olla pühapäeval ära saamisega. Selleks tuleks osta endale e-pilet aadressilt http://www.tuulelaevad.ee/ . Sooviks teada, kes on tulemas ja kes ei ole kindlasti tulemas. Kes soovib tulla oma transpordiga ning kes sooviks ühise transpordiga tulla.

Niisiis... mis siis toimuma hakkab nendel päevadel..

Hetkel on teada, et koguneme saarele reede õhtul. Laupäeval tutvume Hiiumaaga ning Hiiumaa projekti perede tegemistega. Õhtul peame maha meie ühise tutvumisõhtu. Heifer perede päevad lõpetame pühapäeval.

Ööbimine saarel:
Telkides
Majutustes - tuleb otsida ise ja maksta ka ise.
Peredes - miks mitte, kui kaubale saate mõne perega. Kui kellegil on selline soov, siis ma võin seda asja ka uurida Hiiumaa projektijuhi käest, et kas on võimalik.

Teie vastuseid ja plaane ja muid ettepanekuid/kommenteere ootan e-maili teel hiljemalt kolmapäeva 26.mai õhtuks. Loodan, et olete asja juba aegsasti omavahel arutanud, kuna see oli ammu teada ja nüüd on käes aeg otsustada.

Küsimuste korral võtke julgelt ühendust. Küsija suu pihta ei lööda!

NB! Hiiumaa Heifer soovib teada osalejate arvu, et teaks täpsema päevakava paika panna.

Parimate tervitustega
Ivi Särg
"Koduhobu" projektijuht

+372 5348 1622

Kommentaare ei ole: