laupäev, 27. august 2011

Heiferi suvepäevade kokkuvõte :D



Teadaolevalt suvepäevade organiseerimine viibis ja kui lõpuks pihta hakkas, siis läks kolinal üle kivide ja kändude. Registreerunuid tuli Torisse tori hobuse päevale kokku käputäis kellest osa veel jooksvalt kaotsi ka läks.




Sellest hoolimata oli meil kaks toredat päeva koos hobuprojekti peredega.Aga need olidki ju hobuprojekti suvepäevad!!! :))

Niisiis leidsime kaotsiläinud inimesed ülesse ja kaotsiläinud inimesed leidsid külaplatsi ülesse.



Pidu hakkas pihta kerge kehakinnitusega, mis läks üle suuremaks sööminguks kuni saabusid Line tantsijad. Siis sunniti kogu rahvas pealtvaatajaks ja edasi koguni kaasatantsijaks. Kui line tantsuga oli hoog üles kruvitud, topiti kõigile rahvariided selga või pigem kaela ja jant jätkus veel hoogsamate poogstaavidega.


Kuid see oli kõigest algus.











Edasi hakkas tõsine trenn ühe projektihobuse raviprotseduuride läbi viimisega. Reilil, kes on Tooma talus Ralliku juures paarituses, on ilmnenud terviseprobleemid, millest siin blogis edaspidi kavas lähemalt rääkida.

Osa suvepäevalisi läks koplisse ja jäi sinna suisa tükimaks ajaks. Teine pool rahvast aga lustis ning meisterdas Külaplatsil, kus sai vildist hobuse tooriktest meisterdada toredaid hobuseid ja lisaks iseendale lustaka indiaani peakatte või suurepärase kaelakee...

Lõpuks kui veterinaaria protseduurid Reilile tehtud oli siiski asi sealmaal, et sai viia läbi koolitust teemal "Elu võimalikkus maal", kus sai peatuda erinevatel ettevõtlusvormidel ja toetuvõimalustel . Pisemad osalised olid küll selleks ajaks väsinud ja magama heitnud, sest indiaanlase mängimine ning heinasõda on päris väsitav tegevus.

Esimene päev möödus seega päris sisukalt. Kahjuks teisele päevale planeeritud kodude külastus jäi sellesama hobuse terviseprobleemi tõttu ära.

Hommikune rabamatk jäi osaljate vähesuse tõttu ära.


Kuid meil oli suur rõõm selle üle, et Merilin jõudis ka lõpuks kohale ,ning nii me siis suvepäevatasime siin edasi, alguses meil ja pärastpoole Kristi juures, kuna minul juba istus klient toas ja ootas oma noore taluniku äriplaani, millega mina pidin tegelema hakkama.

Loodan, et keegi pikka viha ei pea ja meil on kurb, et nii väikene etteteatamine osutus probleemiks, kuid paraku olid selleaastased suvepäevad sellised....












2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lõpp hea, kõik hea!

Kuukala ütles ...

Aili, kas Sa sellest korraldusest ka pajatad? Mina ei olnud kohal (teiste plaanide ja muude segaste asjaolude tõttu) ja ei osalenud üldse ettevalmistuses ka aga see on täitsa huvitav lugu ju, isegi nii kaugeks jäänud kõrvaltvaatajale nagu mina ;)