reede, 15. juuni 2012

Hobuste tervishoiualane koolitus, 29 juunil 2012.a.


TÄHELEPANU!

Reedel, 29 juunil 2012.a. kell 10:00 kuni 15:00 toimub Heifer projekti poolt korraldatud hobuste tervishoiualane koolitus, kus räägime hobuste üldhaigustest, sisehaigustest, nakkushaigustest ja parasiitidest sh ka hobuste tervislikest küsimustest, mis hobusekasvatajatel praktilises tegevuses ette võib tulla. Veidi teooriat ette ja siis vestlus-arutelu edasi.

Koolituse viib läbi Tiit Siiboja.
Koolitus toimub Viljandimaal Viiratsi Vallamajas, aadressil Viiratsi Sakala Koolituse pikkus 5 tundi.

Palun kõigi perede tagasisidet koolitusel osalemise kohta ning ette juba küsimusi Tiit Siibojale, et ta saaks koolituse meile ette valmistada.

Tagasisidet ootan kas siinsamas blogis või minu e-mailile urve.loit@gmail.com

4 kommentaari:

Urve ütles ...

Hetkel laekus kiire tagasiside, koolitus võimalusel läbi viia 28 juunil. Suhlen koolitajaga ja püüme võimalusel selle sooviga arvestada.

Katrin ütles ...

Väga tore, et plaanis on selline tore koolitus millest lõpuks osa tahaks võtta, kuid kas ei oleks siiski võimalik nädalavahetusel koolitust pidada. Sooja suve kõigile :) soovides. Katrin

Urve ütles ...

Aga .. kinldasti saab olema väga hea ja asjalik koolitus - kui ei saa ise osaleda, saatke keegi, eks huvi tunneb ja kes oskab esitatud teemad teile pärast lahti seletada.

Heifer projekti tegevuse raames saab see olema meie viimane ametlik koolitus, edaspidi tegutseme edasi hobuste edasiandmisega ja püüame tegevusi leida koostöös Eesti Hobusekasvatajate Seltsi liikemtega.

Urve ütles ...

Tere. Kahjuks jääb seekord koolituse kuupäevaks reede 29 juuni sõltuvalt meie koolitaja võimalustest ning kellaaeg 10:00 kuni 15:00 sõltuvalt ruumi kasutuse võimalustest.