esmaspäev, 5. september 2011

Servus tüübid!!!!!!!!!!!!!
Tahame teile teada anda, mis meiega täna juhtus, seda küll seetõttu, et meie blogi kipub väga jamaks jääma. Kuna keegi ei taha siia sõnagi paotada oma tegevustest, siis meiesugused mõtlematud tüübid võime seda ikkagi teha.
No siinkohal peaks mainima,et need meie olema mina, Kristi, Suivi ja neiu, kes tuli ühelt poolt kiviga ja jõudis ka Viljandisse õigeks ajaks kohale.
Promosime Kristiga meie projekti ja nüüd neiu kiviga kaalub ka Heifer projektiga tutvumist.
Niisiis oleme Viljandis, kus on toimumas mahe koolitus ja meil õnnestus lähedalt näha Rootsi mahedat meest. Täiesti uskumatu kuhu on Rootslased oma mahepõllundusega jõudnud. HALLOO EESTLASED tehke midagi!!!!!!!!!!!!
Peaksin mainima, et Kristile meeldis väga, kuidas hobusega küüslaauku tõrjutakse, või oli see hoopis vastupidi, et kuidas küüslaauguga hobust tõrjutakse, või kes seda nüüd täpselt teab kuidas see oli, kuid samuti tekkis mei probleem selle kiviga neiu üle, et mis me selle kiviga teeme, kas purustame, matame valekülvi peenrasse või veame ära. Samuti pidi saama kive tõrjuda batcillius thuringiensisiga, vähemalt nii meile see Rootsi härra rääkis, kui me nüüd tast õieti aru saime.
Parim tõde, mis me täna siit koolituselt saime oli see, et tee õigeid asju õigel ajal, siis tuleb tulu ja saad edukaks. Kui nüüd tarku mehi kuulata siis see on vist lause, mis tuleks oma parima sõbra otsaette kirjutama, kui sa selle peaksid unetama.
Tore, et te meiega koos rõõmustate meie edusammude üle ja kuna meile näidatakse homme veel toredat mahedat meest siis jätkame homme.....

Seniks päikest ja kõike muud, eriti aga vihma ja kuud.:)


Kristi ja Aili

Kommentaare ei ole: