laupäev, 26. veebruar 2011

TEREKEST KÕIGILE...

Pole mönda aega jälle kirjanud,kuna külmaga palju tegemist.Kuid nüüd on meie kandis ka löpuks soojemaks kraadid läinud.Saab normaalselt jälle hobsidega söitmas käija ja valmistuda vastlateks.

Mis siis huvitavat,Valgus tegeleb ikke oma poiste asjadega,kuid on tore teine.Agendaga söidan jälle nüüd reega tihedamini,külmaga ei tahtnud kuidagi.Näiteks täna käisime poes ämmaga.Agendale täitsa meeldis,uudistas igasugu asju,mida igapäevaselt ei näe.Isegi rekkaga kohtusime esimest korda täna.Üldiselt ei arvanud ta sellest midagi,kui see elukas oleks nati hoogu vaiksemaks vötnud,mitte täie tinnaga meile vastu tulnud.See tuule iil,mis sellele rekkale järgnes ei meeldinud pigem Agendale ja paar sammu kiiremini tegi.Endalegi ei meeldinud see tuule ja lume segu,mis näkku lendas.Kuid ülejäänud aja oli tüdruk korralik,ainult poe ees tatsas nati ja hirnus paar korda,kuna avastas,et ta on täna üksi ja polegi kuskil teisi hopse.Ja kui me löpuk selle 10 kilomeetrise otsa ära tegime,siis koju jöudes oli Agendal selline nägu peas ,et vöiks kuhugi uuele ringile minna.Vat sellised on meie lood siin Jöepöhjal.

Edu teilegi nende toredate söpradega,ja olge rõõmsad,et nad teil olemas on,sest mina küll olen.

Tervitusi teile köigile.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ikka ja alati on teist mõnus lugeda. Jätkake oma lahedaid tegemisi samas vaimus. Olete seal suureks inspiratsiooniks paljudele meie lugejatele.

Urve ütles ...

Minu poolt ka teile päikselised tervitused. Lausa lust on lugeda teie edusammudest!