kolmapäev, 10. juuni 2009

Projekti perede külastus

Tänaseks on Heifer projekti raames antud hobused peredes olnud juba peaaegu aasta ja nagu te kõik teate on projekti raames vastavalt teie soovidele läbi viidud ka mitmeid erinevaid koolitusi. Samuti on igal huvilisel olnud võimalus kasutada oma loovust ning esitada kõikvõimalikke küsimusi, et oma hobusega ikka paremini toime tulla.

Kuidas te kõik olete hakkama saanud, see selgub aga õige pea, kuna 20...21. juuni 2009.a. külastame kõiki projekti peresid ja vaatame mida teie hobune teha oskab. Saame ka omavahel vestelda ning Teil kõigil on võimalus avaldada oma arvamust projekti toimimise kohta (sh info vahetus läbi koduhobu blogi). Külastusse on kaasatud nn. "erapooletu ekspert", kes annab kokkuvõtva hinnangu teie hobusele. Külastusest teeme kokkuvõtte ja saame projekti edasist läbiviimist arutada meie ühisel koosviibimisel, mis saaks toimuma seoses Pärnu projekti külastava Ameerika Heifer huviliste grupiga 03 või 04. juuli 2009.a. (kuupäeva ja kellaaja me veel täpsustame). Igal juhul palun arvetada, et teie osalemine antud üritusel on väga oluline.

Nii, veel veidi meie ringreisist 20..21.juuni 2009.a.
Kuna hobuseid hindav inimene on pärit väljaspoolt mandrit ja on nõus oma tööajast vaba nädalavahetuse ohverdama meie projekti jaoks, siis peame meie tõesti oma sõiduga toime tulema antud 2 päeva jooksul ja üsna kindla sõiduplaaniga. See aga tähendab peredele, et neil on vajalik tagada meile juurdepääs projekti hobustele. Väga hea oleks loomulikult, kui pere ise (või vähemalt esindaja) meie külastusel kindlasti osaleks.

Planeeritav külatuste järjestus:
20.juuni 2009.a.
AIDA ja AKTIVA - asukohaga Raplamaal, Aili Einala ja Kristi Raudsepp
AGENDA - Merilin Meri, Jõgevamaa
PERTILA - Katrin Tõruvere, Tartumaa
AKIIRA - Ahto Alas, Viljandimaa
KETA - Nele Razumov, Viljandimaa

21.juuni 2009.a.
TAIGA - Gerda Mitt, Viljandimaa
RANDA - Evelyna Peterson, Pärnumaa
.............. - Ere Raudsepp, Pärnumaa
TEEBA - Virge Põldsepp, Pärnumaa
AKUSTIKA - Arma Hannus. Pärnumaa
ANDORRA - Liina Lasn, Pärnumaa

Kõik küsimused toimuva kohta on mulle oodatud telefonil 51 48 705.
Edastan info ka teie projekti juhtile ja palun temal teiega veel otse kontakti võtta.

Lugupidamisega,
Urve Loit
Heifer projektide
programmijuht, esindaja Eestis
urve.loit@gmail.com

Kommentaare ei ole: