reede, 19. juuni 2009

Perede külastus 20...21. juuni 2009.a.


Tere!

Tänan kõiki peresid, kelle hobuseid me möödunud nädalavahetusel külastasime!

Saime väga huvitava ja vahva kogemuse osaliseks ja oleme Ivi'ga mõlemad selle ringsõiduga väga rahul. Veelkord tänud meeldiva vastuvõtmise eest!

Kokkuvõtte toimunust teeme teile 03. juulil 2009.a. kui kutsume teid osalema ka kohtumisele Eesti projekte külastava Ameerika turismigrupiga (8 inimest). meie kokkusaamine saab toimuma Pärnumaal Toris Klaara-Manni Turismitalus algusega kell 17.00. Peale kohtumist ameeriklastega jätkame meie juba oma perede külastusel nähtu kokkuvõtte tegemisega ning anname hinnangu iga hobuse kohta (video ülesvõte). Samuti tulevad teemaks projekti koolitused ja muud edaspidised tegevused.

Ootan antud üritusel teid kõiki aktiivselt osalema. Väga oluline on, et igast perest osaleb vähemalt üks esindaja. Kuna seminariruumis on seekord kohtade arv piiratud, siis palun mulle kindlasti hiljemalt 30. juuniks teada anda oma pere osalejate arv. Minu telefon on 51 48 705 ja e-mail urve.loit@gmail.com

Samuti olete kõik oodatud Tori Hobusekasvandusse samal päeval st. 03.juuli 2009.a. kell 15.00, kus meile tutvustatakse Tori Hobusekasvandust ning eesti hobuste ajaloolist tausta.

Peatse taaskohtumiseni,
Urve

Kommentaare ei ole: