pühapäev, 10. mai 2009

Tervist üle pika aja!

On möödunud päris hulk aega, kui ma viimati siia midagi kirjutasin. Pole nagu midagi öelda olnud, täiesti ausalt!... Aga nüüd on toimunud viimaks suur asi. Eile (09.05.09) tõin siis täku ära... noormehe nimi on Rallik. Näeb võrratu välja ja tal on laitmatud kombed.

Eile õhtu läbi rabistasid seal talveaias.. tänasest siis ametlikult kõik kolm karjamaal.

Oh loodan kõige paremat, et täku pidamisega hakkama saan ja et märad kõik õnnelikud ja terved oleksid. Praegu küll on Ester üks igavene pirtspekk.. koguaeg aja täkku minema ja üritab samal ajal ka Andorrat sellest eemale hoida (salamisi naersime, et Ester kohtleb Rallikut, kui Miat (koera)). Aga jah, Andorra jaoks on see just õige aeg, nimelt neiu indleb kõigest väest... ja ainuke romantika lõhkuja on tõesti Ester.. kes lendab nagu fuuria Rallikule peale, kui see isegi Andorra poole julgeb vaadata.

Muidu on kõik kombes... rohi kasvab jõudsalt ja päike paistab soojalt.

Nii mis siis veel, ahaa pisut töö juttu kah, kallid Heiferlased, ärge siis unustage PRIA kohalikesse büroodesse oma ohustatut tõugu looma toetuse avaldusi tuua. (http://www.pria.ee/support/view/425/)

Siis veel karjatamisest, pidage siis meeles vaja vähemalt 2 lü (s.t kaks hobust) ja siis pass või tõutunnistus kaasa võtta, kui selle taotlemiseks läheb. (http://www.pria.ee/support/view/434/)

Ühtsepindala kohta toetuste infot saab siit http://www.pria.ee/support/view/431/

Mis siis veel, kõige tähtsam on see- palun ärge jääge hilja peale... pärast 21 maid... hakkab iga päeva eest 1 % toetus vähenema.

Et siis tehke see väike paberimajandus ära :D

Kommentaare ei ole: