pühapäev, 5. aprill 2009

Tervistt.

Pole siia ka ammu kirjutanud, elame oma sõpradega hästi. Ootame pikisilmi et elu kuivaks ära läheks,sest on kole vesine kõikk, nii endal kui ka hobustel. Remo poiss on suureks kasvanud. Loodan et ei ole temaga väga valesti käitunud. Pidasime Teeba sünnipäeva, saime ju 5aastaseks. Teeba on tõeline vanarahu ise ja Mario poiss ootab et selga saada. Laura sõitis täna jälle Teebaga. Selleks ajaks panime Remo boksi kinni, et harjutada üksiolemist. Hirnub ja kaabib seal siis omaette. Laura lisas jälle mõned pildid meie albumisse, eks siis vaadake (: .
Tervitused Paikuselt.

2 kommentaari:

Urve ütles ...

Tere Virge, Mario, Laura ja kõik teised! Pole teist tõesti enam jupp aega kuulda olnud. Kena, et kõik hästi läheb ning Mario ja Laura üle on mul hea meel. Loodan teid peatselt näha-kuulda, tervitustega Urve

Virge ütles ...

Meil endil ei lähe juba jupimat aega enam hästi. Haigused ei taha sugugi meie juurest lahkuda. 7.04 sai Mario 5päeva koolis käiia jälle haige. Siis Laura haige, nüüd ise haige. Üritame see nädal kosuda, sest 4.05 lähme tallinnasse ravile Marioga kaheks nädalaks. Hobustega vist kõik okei. Remo tehingud ei liigu ei siia ega sinna, eks see ole praegu see surutis. Kõik soovivad hobuseid saada niisama. Hobustel ka vist kevadine väsimus , et ainult pikutavad päikese käes, isegi Teeba. Teeme hoolega uut koplit. Kõike head, Virge ja Laura.