pühapäev, 29. märts 2009

Nädal 12 ja 13


Päevad lähevad aega mööda aina pikemaks, täna siis keeratakse kella. Hobused ajavad hoolega karva, pärast iga külastust on kõik kohad kollakaid ja punakaid karvu täis..

Ehki ilmad küll seda eriti siiani ei ole näidanud, läheb järjest soojemaks, juba on igal pool kevade kuulutajaid kuulda ja näha (linnud, aina napimad riided, mootorrattad...). Kõik näitab uue alguse algamist.

Üleeile oli Indias uue aasta vastuvõtt, nii et Teilegi - jällegi mõnusat aasta algust ;).

Ester ja Andorra tunnevad ennast kenasti, iga kord kui viime neid teise aeda siis jooksevad seal ringi justkui tallist pääsenud.

Oleme tõsiselt kättevõtnud igasuguse risu koristamise uue aia tarvis, eks näis kas saame aia tegemise materjali kah kokku kuskilt, hetkel veel lootus on.

Mis siis veel, varem kui Ester oli "vana olija" siis vippas tema Andorra üle ja nii öelda käsutas teda ringi. Nüüd on asjad muutnud, Andorra on see kes võimutseb ja näitab oma tõelist iseloomu - armukadedusest pakatav väike saatan (punane kah veel neh..)

Proovisin neid korde peal hüppama panna.. et jooksevad ringi ja siis teatava vahe tagant on üks puu nott maas, millest nad peaksid üle hüppama.. Andorra seda tegigi mõningate mööndustega.. kuid Ester, kui vana ja kogenud kala jooksis ilusasti mööda.. nägemisega on kõik korras!

Noh eks me varsti saame kokku, siis räägime rohkem ja vahetame kogemusi

Nägemisteni siis...

Kommentaare ei ole: