esmaspäev, 16. märts 2009

Nädal 10 ja 11

Aeg möödub linnutiivul, nüüd juba on tunda kevad hõngu õhus.. ja linnud laulsivad ja elu on illos...


Aga meil läheb kõik vanaviisi vaikselt ja rahulikult ja see pole mitte halb. Tervised on korras ja jalad liiguvad kiiresti. Päevad pikenevad järjest, varsti saab hakata ka pärast tööd hobustega tegelema.


Eks ma aegamisi üritan ikka Estriga ratsutamas käija ja Andorrale kõike uut tutvustada, aga eks minagi poe peitu aja puudumise ja muu saja pisiasja taha.


See nädalavahetus hakkas siis lastel koolivaheaeg. Saab ka Estrile pisut koormust ja harjutada Andorrat rahvamassidega. Peaks hakkama tegema süvakoolitust neile kahele tulevase näituse heaks?! Puhastamisega on nii nagu on.. parajad porikäkid on nad mõlemad, aga vähemalt seisavad mõlemad juba kogu toimingu ajal enamvähem paigal - kui keegi kraade see aeg on siis see on Ester, kes on õppinud tunnetama oma jõudu ja võimu enesest väiksemate üle.


Alles paar päeva tagasi arvutasime kui kaua võib kevad veel viibida... meie arvutuste kohaselt mitte rohkem kui 50 päeva, sest 5 rulli on meil alles (heinarulli) ja 10 päeva läheb aega ühe rulli nahka pistmiseks... seega.. lumi sula ära ja lase rohul kasvama hakata!


Njah ma ei tea kuidas teie hobustega on.. aga minu omal (Andorral) tuleb põhimõtteliselt kuu aja pärast sünnipäev??!!! 3 aastat pole nalja asi... ja ma pole temaga veel mitte midagi korda jõudnud saata.. samasugune untsantsakas kui enne.. kuid nüüd veel hullem, nimelt on ta norimise kunsti kõik nüansid ära õppinud ja kasutab seda enesest vähemate peal edukalt nuiates välja leiba ja muud kõike head ja paremat.
(See on meie edevuse pilt.. sedelgas seljas ja valjad peas ja puha)

Kommentaare ei ole: