reede, 14. november 2008

Heii !:)

Tervitusi siis ka minu poolt Teile :)

Mõtlesin, et kirjutan ka siin, proovin kui keeruline on ... , muidu saame siin ainult Liina ja Evlyna muljeid lugeda.

Niisiis, nagu paljud juba kindlasti teavad, käis täna Pärnu hobuste projekti külastamas Heifer International CEE piirkonna asepresident dr. Rafal Lavski, kes koos Heifer projektide Eesti poolse esndaja Urve ja projekti haldaja esindaja Kristaga ning Pärnu Postimehe ajakirjaniku ja fotograafiga külastasid kahte projekti peret - Virge ja Evelyna oma. Enne veel peatuti ja arutati projekti asju Eesti Hobusekasvatajate Seltsii kontoris ning külastati Tori Hobusekasvandust.

Mõlema pere külastus oli Heifer International peakontori esindajale väga huvitav, eriti meeldisid talle projektis hobuste erinevate kasutamisvõimaluste mõtted, sealhulgas projekti hobuste kasutamine hippoteraapias.

Kella kolmest toimus kohtumine Viljandi "Pärimusmuusika Aidas" Eesti põllumajandusministri Helir-Valdur Seedriga. Kohtumisel osales ka Võrumaa projektijuht Aigar Piho ning projektijuhi abi Mats Piho.

Põhiteemaks oli Eesti projektide ja Heifer Eesti esindaja edaspidine tegevus. Dr. Rafal Laski tutvustas kohtumise osalejatele põhjalikumalt Heifer International tegevust maailmas.

Mats esitas Heifer tegevuse kohta päris mitmeid põnevaid küsimusi, millele leiti koheselt ka vastused. Kohtumine oli meeleolukas ja lõppes kõigile osapooltele positiivselt - mõtteainet jagub meil veel pikemaks ajaks.

1 kommentaar:

Liina ütles ...

Ja mis emotsioonid siis neil on kellel külas käidi??