esmaspäev, 10. november 2008

Ädaega sügis!

Päevad on lühikesed oi, kui lühikesed. Vahest tundub, et päevagi nagu pole! Koguaeg on pime kole ja märg. Pilte pole mõtet tehagi kõik näevad välja sellised --->
Käin igapäev hobuseid vaatamas - vaatamas, kas kõik on korras, kas süüa on või kas juua on. Soolakivi on vaja varsti varsti ümber vahetada... killuke on veel sellest alles, mis sai suvel neile panna. Päris hoolega lakuvad.

Pühapäeval tegime maal ühe pikema tööpäeva. Tegime hobustele nüüd sellise sõime, kuhu saab terve heinarulli sisse panna, kus kohast nad saavad seda kenasti närida aga nad ei saa sinna peale ennast pikali visata või muud moodi heinarulli ära nässerdada ja söömiskõlbmatuks muuta.

Haa... mis veel juhtus, eks ma üritasin siis päevast võtta viimast... ronisin Estrile selga(suurest laiskusest ilma sadulatta nagu tavaliselt) ja sõitsime Suure aia poole (et nad seniks, kui me Talve aias töötame, sinna panna) Andorra koos hmm.. abitreeneriga (kasutan oma ema abitreenerina, ta on parim.. ainuke keda ma vist nii palju usaldan, et võib mo kullakallikestega tegeleda ja peaaegu täiest oma suva järgi - minu range juhendamise all) tulid järgi. Aga nooh, kes teab, mis seda väikest kitsekest (loe: Andorrat) ehmatas.. igatahes rebis ta ennast lahti ja tormas meist (minust ja Estrist) mööda... põhjustades selle tuhisemisega selle, et Ester hakkas perutama. Mingi veidra ime läbi (arvatavasti tänu oma raskusele) püsisin ma hobusel seljas... ja mõne hetkega oli Ester kah rahulik... Andorra tuli peaaegu kohe meie juurde tagasi ja kõik läks hästi. Ta lasi end rahulikult kinnivõtta ja nooh ütleme nii, et ta oli lausa rõõmus, kui ta jälle lõa otsa sai - veider eks. Nooh igatahes uus idee oli sündinud - tulebki hakata harjutama rohkem seda, et keegi ei pea eraldi Andorrat jalutama sellel ajal, kui me Estriga sõidame.. vaid las ta kappab (vähemalt õue piires) vabalt kaasas - või siis nööri otsas nagu selles samuses filmis näitas :P.

Mis siis veel... Sügis oli kaunis! Kuiv ja ilus oli ja selle üle tuleb olla õnnelik!


Seega Head Aega kuldne sügis!

TERE TULEMAST HÕBEDANE TALV!!!

Kommentaare ei ole: