esmaspäev, 15. september 2008

Niisiis ...


.. ilmad muudkui lähevad külmemaks.. näikse tulevad päris külm talv, hobused muutuvad järjest karvasemaks ja nooh pegends on kah päris korralik vähemalt Estril juba peal ja ega tegelt Andorragi temale eriti alla ei jää.
Nädala algusest saadik on hobused uues - ekstra nende jaoks külvatud ja ülesharitud - aias. Tormavad mööda karjamaad ringi ja mängivad sarapuupõõsastes letsu (tegelikult kaa).
Vahepeal siis sai Andorrale veel üks süst tehtud (nüüd peaks gripi vastu olema vaksineeritud) aga marutaudiga ei teagi kuidas saab.. ta on nooh okei olgem ausad.. ta on pisut üle pea kasvanud... või siiski mitte eriti.. lihsalt tegin paar viga, mis tegi kõik minu paari kuu treenimised ja harjutamised nulliks. Aga noh, mis varem halvasti see nüüd paremini ja uuesti.

Vahepeal võtsin Andorra isegi kord kordele.. aga selle jaoks on vist pisut liiga vara.. las õpib ennem korralikult usaldama siis vaatab, mis selle korde ja ülejäänud asjaga saab.
Estriga käin ikka jõudumööda ratsutamas, hetkel tänu oma laiskusele ilma sadula ja valjasteta (pesin sadula ja valjad talve alguseks puhtaks ja pole viitsinud neid veel ära õlitada ja kokku panna). Aga nii minule kui Estrile sobib see kenasti - nimetan seda usalduse harjutamiseks ;)
Järjest enam hakkan ma mõtlema sellele võimalusele, et vahest kõige parem oleks Andorra kevadel (suve alguses) paaritada hoopis Elkariga.. (Estri isaga). Kuna Elkaril on tähelepanuväärselt hea iseloom ja ta pärandab seda väga kenasti ka oma järglastele - rahumeelsust ja inimsõbralikust. Vahest Elkar Aku peale oleks veel eriti hea kombinatsioon?!

No aga eks seda näeb mis saab ja kuidas.




Kommentaare ei ole: